Vlerësimet

Ju ftojmë ta vlersoni punën tonë. Vlerësime të dërguara nga klijentët tonë.

Vlerësimet e fundit

Disa nga vlerësimet e fundit nga klijentët tonë.

Kreativitet i lartë

21, 01, 2018

Bashkëpunimi me Rraha Design ishte gjëja më e mire që na ndodhi pikërisht në momentin e duhur, fillimet gjithmonë janë të vështira e i till ishte edhe për ne fillimi me Televizionin Opoja, kishim nevoj për sa më shumë ide e sa më shum kreativitet, cilësi këto që i zotronte kompania e Rraha Design. Ne kërkonim që si televizion i ri të paraqitëshim sa më mirë para shikuesëve tonë të parë andaj logon ua besuam Rraha Design dhe nuk u zhgnjyëm, Logo e prezenton sa më mirë Televizionin e edhe treven tonë të Opojës, tanimë bashkëpunimi me Rraha Design ka arritur nivelet më të larta, ne u kemi besuar për gjdo gjë Promo, Intro, Postera e gjithqka tjetër.

Miran Emini (TV Opoja)

Përgjigje nga Rraha Design

Ju falendërojmë shum që e vlerësoni punën tonë. Ne e vlersojmë akoma më shumë aktivitetin dhe profesionalizmin tuaj, shpresojm që bashkëpumini ndermjet nesh të sjell materiale të mrekullueshme pë shikuesit. Faleminderit shumë.

Ide dhe këshilla.

15, 11, 2017

Që nga hera e parë që rash në kontakt me kompanin Rraha Design vrejta se janë shumë të vendosur në punën që bejnë. Shum herë kemi provuar të ndryshojm diqka brenda portalit tonë por kurr nuk e kemi marr një inciativ të till pa u këshilluar me ta, kemi pranuar shumë këshilla e edhe pse ne fillim ato këshilla nuk na pelqenin edhe aq tash e kemi kuptuar se ato këshilla e kan ngritur interesimin për ne. Kompani që i respekton oraret dhe i përkushtohët shum punës.

Kushtrim Guraj (Opoja.net)

Përgjigje nga Rraha Design

Ju falendërojmë shum që e vlerësoni punën tonë. Kënaqësi është për ne kur marrim vlersim maksimal nga një kompani e cila ishte e para në atë që po bënte, është shum e leht të punosh me njerez perparimtar dhe që kan ide, kënaqesi të bashkëpunojm me ju.