Unë do të Agjëroj. Frame më i ri nga Rraha Design

Po afron muaji i madh i Ramazanit dhe të gjithë po bëhen gati që ta presin më së miri ketë muaj, muaji i mëshirës, muaji i shpërblimit dhe i faljes së mëkateve, muaji i natës së Kadrit.

Dizajneret e Rraha Design edhe ketë vitë u kujdesen që të sjellin diqka për ju, duke dizajnuar kornizen “Unë do të Agjëroj”, kjo korniz u aprovua nga ana e Facebook dhe është e gatshme për ju.

 

 

Aty ku kreativiteti ndjen komoditet…