Shërbimet

Çfarë shërbimesh ofrojm ne si kompani? Duke filluar nga Brendimi, Uebfaqet, pakot e marketingut e deri tek printimi i gjeni më poshtë.

11
Branding

Një shikim është gjithçka që duhet për të transmetuar një mesazh kyç dhe për të dalluar biznesin tuaj nga konkurrentët.

13
Web

Jini të gatshëm për platformat online të së nesërmes me një aplikim të internetit që sjell përvojë dhe dizajn të shpejtë të përdoruesve.

12
Marketing

Me kaq shumë produkte dhe shërbime të disponueshme në treg, biznesi juaj mund të kalojë nëpër të çara nëse nuk e njoftoni.

7
Media

Idetë nuk u bënë që të kufizoheshin në letër, ata u bënë të lëviznin, të magjepsnin dhe të nxisnin.

5
Design

Një produkt i mirë-projektuar nuk është vetëm i lehtë për syrin, por është edhe një armë e fshehtë për rritjen e kufijve tuaj të fitimit.

14
Print

Kur dizajni jonë transferohet në leter apo materiale tjera atëher ju do mhniteni me rezultatin.

Vjen së shpejti…

Emertim

Ne jemi në dashuri me emertimin e markave dhe produkteve sepse i gjithë ekipi përfshihët për të sjell një emër kreativ që të përmbledh në menyr të përkryer vizionin tuaj të markës. Me tregun tuaj të synuar, pikën unike të shitjes dhe propozimin e vlerës, ne përdorim teknika të ndryshme dhe frymëzim nga burime të ndryshme për të gjetur një emër që qëndron.

Dizajni i logos

Ne krijojmë logon e duhur për të përfaqësuar vizualisht biznesin tuaj dhe për të transmetuar identitetin tuaj unik para klientëve dhe palëve të interesit. Dizajnuar për tu përshtatur në media të ndryshme, logot tona përmbajnë elemente të hartuara me mjeshtëri për tu siguruar që biznesi juaj është i dallueshëm dhe i paharrueshëm.

Materiale

Paketa jonë e shkrimit të korporatave dhe kolateralit të marketingut do të sigurojë që ju të projektoni një imazh profesional në çdo kontakt që njerëzit kanë me biznesin tuaj. Frymëzuar nga drejtimi i markës suaj, ne mund të krijojmë një sërë materialesh për të transmetuar mesazhin tuaj kryesor dhe për të krijuar një reputacion të fortë mes klientëve dhe kolegëve.

Rrjete sociale

Mediat sociale janë një hapësirë e mbushur me njerëz, prandaj krijojmë punime mbresëlënëse për syrin e klijentit. Duke ruajtur një pikë të fortë lidhjeje midis imazheve dhe videove, sigurohemi që identiteti i markës tuaj të dallohet menjëherë dhe të portretizohet në mënyrë konsistente nëpër kanale e faqe.

Branding (Markë)

Një shikim është gjithçka që duhet për të transmetuar një mesazh kyç dhe për të dalluar biznesin tuaj nga konkurrentët.

Frymo jetën dhe personalitetin në biznesin tuaj me marken dhe dizajnin e logos që e vendos biznesin tuaj lart dhe krijon një pozitë të fortë në treg.

Me shum info rreth shërbimit

Identitetet tona të markave janë të pasura me kuptim dhe vazhdimisht i përforcojnë vlerat tuaja kryesore. Me planifikim të plotë, ne do të hartojmë një strategji dhe do të hartojmë një udhëzues stili për të siguruar që mesazhi i markës të jepet qartë në audiencën tuaj të synuar.

Duke filluar me planifikimin e markës me klientin edhe stafin tonë e duke vazhduar me emertimin ne do të krijojnë një bazë të fortë për markën tuaj dhe do të minimizojnë shpenzimet tuaja.

Dizajnimi i logos si elementi që do bije më shpesh në sy e deri tek dizajnimi e printimi i materialeve të ndryshme që do të sigurojn një imazh profesional në çdo kontakt që njerëzit kanë me biznesin tuaj, për të mos i len anash edhe dizajnet e veqanta që do punohën për rrjete sociale.

Thën më shkurt, të trymëzuar nga vlerat tuaja kryesore, ne krijojmë një “atmosferë” që i zhyt konsumatorët në markën tuaj që nga momenti që të “ecin në hapësirën tuaj”. Ambienti juaj i punës, dizajnet që do përdoren për prezentimin e markës tuaj e gjithqka tjeter do jet aq origjinale sa do jet edhe “kultura” juaj, një kulturë e fortë e kompanive do të tërheqë klientët e duhur dhe do të krijojë lidhje të qëndrueshme.

Keni ndonjë ide?

Ne mund ta realizojmë atë. Ne ofrojmë konsultime falas për të arritur qëllimet tuaja me kreativitet dhe cilësi që meritoni.

Na kontaktoni…

Uebfaqe

Ekipi ynë i brendshëm krijon faqe të internetit të përgjegjshme që i përshtaten çdo lloji të biznesit, gjithashtu faqet tona i përshtaten çdo madhësie të ekranit pa kompromentuar përvojën e përdoruesit ose performancën e përgjithshme. Faqe të krijuara për të përmirësuar detyrat e biznesit dhe për të përmbushur standardet e botës online, ne gjithashtu mbajmë parasysh mirëmbajtjen e uebit për koh të caktuar.

Platformat e-commerce

Konsumatorët e ditëve moderne kërkojnë komoditet dhe platformat e e-commerce ofrojnë produktet tuaja direkt në pajisjet e tyre. Shërbim i shkëlqyeshëm për klientin, krijojmë një eksperiencë të shitjeve në internet që shndërron shfletuesit në klientë.

Aplikacione per mobil

Aplikacionet vendore ose hibride për telefonat inteligjentë dhe tabletët që ofrojnë një eksperiencë të lartë të përdoruesit janë një mënyrë e shkëlqyeshme për të angazhuar njerëz derisa ata janë në lëvizje. Ne e arrijmë këtë me anë të ndihmës nga partnerët tanë për të ndërtuar aplikacione intuitive, interaktive dhe funksionale në çdo pajisje duke përfshirë Apple / iOS, Android dhe Windows.

Vjen së shpejti

Web

Bota online po evoluon me shpejtësi, prandaj aplikacionet e uebit duhet të jenë të dukshme dhe të arritshme nga çdo pajisje për të krijuar një përvojë që zgjat.

Jini të gatshëm për platformat online të së nesërmes me një aplikim të internetit që sjell përvojë dhe dizajn të shpejtë të përdoruesve.

Me shum info rreth shërbimit

Duke filluar me një strategji të uebit të shëndoshë, atëherë krijojmë dizajne që ju afrojnë më pranë qëllimeve tuaja të biznesit dhe ju ndihmojnë të shpërndani eksperiencën optimale për klientët. Qëllimi ynë është që të sigurojmë që përdoruesit të lëvizin logjikisht dhe pa ndërprerje përmes faqes së internetit ose aplikacionit dhe të vazhdojnë ta njohin më shumë biznesin tuaj.

Marketingu me i madh në ditet tona është bota online, pra ne ju ofrojm marketing e poashtu edhe një “zyre” të biznesit tuaj në internet, duke filluar nga faqet e thjeshta të internetit, blog-et e deri tek platofrmat e e-commece të gjitha këto vetem sa e afrojn më shumë klijentin drejt biznesit tuaj.

Përfito poashtu edhe deri në 150 subdomain por edhe deri në 500 email-a, paisi të gjith stafin tuaj me emailin e biznesit, me te vertet kjo do shpreh një seriozitet në punë dhe do e terhek klijentin.

Ne jemi duke punuar dhe shum shpejt do vjen edhe krijimi i aplikacioneve për të gjitha platformat.

Keni ndonjë ide?

Ne mund ta realizojmë atë. Ne ofrojmë konsultime falas për të arritur qëllimet tuaja me kreativitet dhe cilësi që meritoni.

Na kontaktoni…

Krijimi i Spotit

Ne do të hartojmë një montazh të fuqishëm krijues me objektivat e përcaktuar për të formuar një reklamim që e fut biznesin tuaj në qendër të vëmendjes. Do të angazhohet i gjith stafi për të krijuar diqka kreative për të promovuar biznesin apo markën tuaj dhe për të angazhuar audiencën tuaj të synuar. Spote të formateve të ndryshme e me e rendesishmja me kualitet Full HD e 4K.

Blerja e Mediave

Pas zhvillimit të një strategjie marketingu si dhe krijimit të spotit reklamues (nese ju nuk e zotroni.), ne mund të përcaktojmë vendndodhjen më të mirë për të shfaqur reklamat tuaja. Ne do të bëjmë hulumtime të plota dhe do të angazhohemi me partnerët tanë për të siguruar çmimin më të mirë në një vendosje mediatike dixhitale, të jashtme, televizive ose mediave të shtypura që synojnë audiencën tuaj specifike.

Menagjimi i rrjeteve sociale

Ne vendosim strategjitë e angazhimit të klientëve që synojnë në mënyrë specifike audiencën e dëshiruar në mediat sociale. Duke përdorur dizajne krijuese dhe interaktive të kombinuara me një ton të angazhuar, ne emocionalisht lidhemi me audiencën tuaj ekzistuese dhe tërheqim klientë në biznesin tuaj.

Marketing

Me kaq shumë produkte dhe shërbime të disponueshme në treg, biznesi juaj mund të kalojë nëpër të çara nëse nuk e njoftoni.

Shkëlqeni biznesin tuaj me një strategji efektive të marketingut dhe dizajne të reja të shpërndara nëpërmjet kanaleve të duhura digjitale dhe jo-digjitale të komunikimit.

Me shum info rreth shërbimit

Duke filluar me një qëllim të qartë dhe një koncept të fortë, ne do të formulojmë një strategji dixhitale që forcon pozitën e biznesit tuaj në hapësirën online. Duke përdorur hulumtime tërësore të tregut, ne do të identifikojmë taktikat më efektive për biznesin tuaj, si Krijimi i spotit, reklamimi në media dhe menagjimi i rrjeteve sociale.

Ne do të kombinojmë një koncept të fuqishëm krijues me objektivat e përcaktuar për të formuar një strategji reklamimi që e fut biznesin tuaj në qendër të vëmendjes. Nëse është për të promovuar një projekt, për të rritur ndërgjegjësimin e markës ose për të rritur vizitat në faqen e internetit, ne do të planifikojmë me kujdes taktikat në internet dhe offline për të forcuar barazinë e biznesit tuaj dhe për të angazhuar audiencën tuaj të synuar.

Mos prisni që njerëzit të vijnë tek ju, ju shkoni tek njerëzit! Ne mund ta vendosim biznesin tuaj në kontakt me audiencën e duhur përmes një strategjie të mirë-hartuar të marrëdhënieve me publikun. Duke përdorur taktika të tilla si mediat, ne mund të ndërtojmë vetëdijen dhe njohjen për t’i dhënë biznesit tuaj një profil më të lartë.

Keni ndonjë ide?

Ne mund ta realizojmë atë. Ne ofrojmë konsultime falas për të arritur qëllimet tuaja me kreativitet dhe cilësi që meritoni.

Na kontaktoni…

Prodhimi i Videove

Platformat e televizionit janë mediume shumë të angazhuara dhe ne dimë t’i përdorim ato për të rritur ndërgjegjësimin duke shtuar kredibilitetin e markës suaj. Duke kombinuar një koncept krijues dhe efektet mahnitëse vizuele, ne prodhojmë një gamë të videove përfshirë reklamat televizive dhe video prezentimet për projektet apo produktet tuaja, të cilat transmetojnë në mënyrë efektive mesazhin tuaj kryesor tek shikuesit  nga fillimi në fund.

Modifikimi i Videove

Keni xhirime interesante apo xhirime që kanë një vlerë të veqant për ju? Ne ju sigurojm që do të bëhen edhe më të veqanta pas modifikimit nga ana e stafi tonë. Video apo xhirime të të gjitha llojeve, të vjetra por edhe të formateve FULL HD e 4K të gjitha i modifikojm ne me një dizajn që i përshtatet më së miri llojit të xhirimit, transformim i materialit amator në diqka kreative dhe të pëlqyer për ju, të përmbledhur në një apo më shum disqe (CD).

Pako Trasmetuese

Televizionet janë mediume shumë të shikuara e veqanarisht emisionet moderne të kohës. Ka shum ide, madje ide shum interesant për emisione të ndryshme por nuk ka realizim aq të mirë, ne ju ofrojm Pakon Transmetuese që e kompleton iden tuaj për emision me dizajnin më klasik dhe modern në të njejten kohë, Pako që përfshinë gjithqka që ju duhet: Logo, Promo, Intro, Lower Thirds e poashtu edhe gjithqka speciale që i nevoitet ides tuaj.

Media

Idetë nuk u bënë që të kufizoheshin në letër, ata u bënë të lëviznin, të magjepsnin dhe të nxisnin.

Ndizni kuriozitetin në audiencën tuaj dhe tërheq vëmendjen në biznesin tuaj me mediat dhe prodhimet dixhitale që kapin thelbin e identitetit tuaj të markës.

Me shum info rreth shërbimit

Ne e zotërojmë artin për të transmetuar mesazhin tuaj, apo për tëkënaqur shijet tuaja. Duke përdorur aftësitë tona në prodhimin e videove poshtu edhe në modifikimin e xhirimeve ne jemi këtu për ti kënaqur shijet tuaja.

Ju ofrojmë  pakon transmetuese ku nepermjet dizajnit kreativ ne do të lidhemi me audiencën tuaj në një nivel emocional dhe do të tregojmë se emisioni juaj është një për të parë.

Mënyra më e mirë për të shitur një prdukt apo për ta prezentuar një projekt është nepermjet kanaleve televizive dhe rrjeteve sociale, ne do prodhojme video prezentine si për projektet apo edhe produktet tuaja, prezentime të cilësis së lart që e nxisin klijentin për tek ju, duke ju ofruar dy mundesi, zgjedhni në mes të prodhimit të videove me xhirime poashtu edhe videot e prodhuara me animacione dhe efekte ju do të jeni në gjendje të zgjidhni se qfar i përshtatet më shumë projektit tuaj.

Xhirimet e vjetra jan ndër më tëvlefshmet për ne, në to është diqka që nuk e kemi sot e sa her e shikojm na ngjall emocion andaj duhet të kujdesemi që të mos i humbim ato, poashtu edhe videot e formateve të reja nuk të kënaqin kur jan xhirime amatore dhe pa ndonjë efekt, andaj ne edhe për ketë jemi pran jush me modifikime të botës moderne që përshtaten më së miri me xhirimin tuaj e që për më teper në fund konvertohën në një disk (CD) që tashmë është shum e leht të shikohet edhe të ruhet nga ndonjë demtim.

Keni ndonjë ide?

Ne mund ta realizojmë atë. Ne ofrojmë konsultime falas për të arritur qëllimet tuaja me kreativitet dhe cilësi që meritoni.

Na kontaktoni…

Dizajn për shtypje

Ne krijojmë një pamje të mrekullueshme për dyqanet apo edhe për kompanit tuaja. Ju ofrojm dizajne ekspozuese që do të maksimizojnë ndikimin tuaj me kalimtarët dhe vizitorët në shfaqjet tregtare apo ngjarje të ndryshme. Keni shkruar një liber mjaft të bukur, gjëja e parë që e bën librin tuaj të bije në sy është dizajni në kopertinen e tij! deshironi të shpalosni programet dhe idet tuaja nepermjet fletushkave të ndryshme apo deshironi të reklamoni eventin apo biznesin tuaj nepermjet postereve të ndryshem apo ndoshta deshironi një kalendar të personalizuar me fotot e fëmijeve apo edhe me logon e kompanis? Ne ju ofrojm dizajne të cilësis së lart e ju sigurojm për pune mjaft kreative që do përshtatet më së miri me iden apo programin tuaj.

Dizajn Digjital

Krijojmë dizajne të mençura dhe të pastra që flasin për veten e tyre. Grafika jonë mund të përdoret për një sërë aplikacionesh, nga parulla në internet në mediat sociale dhe do të përshtatet me platformat e çdo forme dhe madhësie. Reklama për uebfaqe (banner), kopertina për rrjete sociale, dizajne reklamuese, wallpaper për komjuter e telefona, e në fund edhe modifikim i fotografive (rregullo fotot e vjetra ose krijo foto me efekte speciale)

Desing

Një produkt i mirë-projektuar nuk është vetëm i lehtë për syrin, por është edhe një armë e fshehtë për rritjen e kufijve tuaj të fitimit.

Tregoju klientëve se pse produkti ose shërbimi yt është zgjedhja në të mirën e biznesit tyre.

Me shum info rreth shërbimit

Ne krijojmë dizajne reklamuese për ti shtypur e që përfshijnë mesazhin tuaj të markës. Keto dizajne kanë për të ndikuar pozitivisht në vendimet e blerjes dhe për të përmirësuar kënaqësinë e klientit.

Po prezentoni një projekt apo diqka të till, ne ju ofroj edhe dizajne të dimenzioneve shum të mëdha, por me e rendesishmja pa e humbur kualitetin superior.

Fletushka, Postera , RollUp, Vizitkartela, Kalendare, e gjithqka të kësaj natyre (për printim) e punojm me seriozitetin dhe dashurin më të madhe e pa pertes.

Deshironi që uebfaqja apo rrjetet tuaja sociale të duken mire por edhe të reklamojn punën tuaj ne të njejten koh? ne ju ofroj dizajne nga me të ndryshmet të botës digjitale, bannera, kopertina , wallpapera e shum e shum dizajne tjera të punuara me perpikmeri do i transmetojn një mesazh të gjall vizitoreve tuaj.

Të gjith kemi fotografi të vjetra por të veqanta për ne, fotografi që gati sa nuk ja fshir krejtesisht apo edhe fotografi që na pelqejn shum por deshirojm të fshijm diqka nga to, atëher mos e lejo që fotot tuaja të veqanta ose ato që ju pelqejn të shkaterrohen, stafi ynë ju ofron modifikimin e tyre ashtu siq na e kërkoni ju, me e rendesishmja pa e prishur kualitetin e fotografis.

Keni ndonjë ide?

Ne mund ta realizojmë atë. Ne ofrojmë konsultime falas për të arritur qëllimet tuaja me kreativitet dhe cilësi që meritoni.

Na kontaktoni…