rreth nesh

Kush jemi ne, çfarë bëjmë, me kë punuam e kush punon për ne, informohuni me historikun e kompanis sonë.

Historia

Rraha Design u formua si një kompani e dizajnit grafik në vitin 2013 e nga atëher e deri më tani ka evoluar në një agjensi kreative me emer në rrethin, duke filluar me një list të vogël të shërbimeve e nga vit në vit duke u zgjeruar më shumë, arritem që ta kompletojmë kompanin që do ju ofroj gjithqka në një vend.

Deri më sotë kemi realizuar qindra projekte të ndryshme që u punuan për më shumë se 60 klijent nga rajoni dhe bota, projekte që përfshijnë tregun botëror por edhe projekte të vogla personale, arritem të punojm me kompani dhe personazhe të mëdha të rrethinës. Jemi në zgjerim e siper të bashkëpunimeve me kompani të ndryshme vendore e nderkombetare, do vazhdojm edhe me tej të ju shërbejm me kreativitetin tonë.

Kemi arritur të bashkëpunojmë me kompani të ndryshme të printimit, nga Kosova e edhe nga Europa, punojm me metodat më moderne dhe me aplikacionet e fundit nga Creative Cloud.

Eksperienca

Photoshop
Illustrator
Premiere Pro
After Effect
In Design

Shërbimet

Branding (Markë)

 • Emertim
 • Dizajnimi i logos
 • Materiale
 • Rrjete Sociale

Media

 • Prodhimi i Videove
 • Modifikimi i Videove
 • Pako Transmetuese

Web

 • Uebfaqe
 • Platforma e-commerce
 • Aplikacione për mobil

Design

 • Dizajne për Shtypje
 • Dizajn Dixhital

Marketing

 • Krijimi i spotit
 • Blerja e mediave
 • Menagjimi i rrjeteve sociale

NE PUNOJMË ME MARKAT NË TË CILAT NE BESOJMË

Ekipi ynë

Ekipi dhe stafi jonë janë të prezentuar këtu,
Kush jemi ne, çfarë bëjmë dhe rrjetet tona sociale, lidhuni me ne.

Rrahim Sylejmani

Graphic Designer, Video Editor

Kushtrim Guraj

Web Developer

Bëhu një nga ne

Deshironi ti bashkoheni ekipit tonë?