PROJEKTET

Kompania jonë është një kompani ndërkometare dhe projektet tona janë të përhapura në të gjithë botën, nga brendet e vogla personale e deri tek projektet e mëdha i gjeni më poshtë.

Pizzeria TE RRAHA

Logo me shije...

TV Opoja

Bredimi i një televizioni...

CM Power

Orë për burra!

Together for UEFA EURO 2024

Logo e një kompeticioni