Rreth Nesh

Ku kreativiteti ndjen komoditet…

Kush jemi ne

Rraha Design u formua si një kompani e dizajnit grafik në vitin 2013 e nga atëher e deri më tani ka evoluar në një agjensi kreative me emer në rrethin, duke filluar me një list të vogël të shërbimeve e nga vit në vit duke u zgjeruar më shumë, arritem që ta kompletojmë kompanin që do ju ofroj gjithqka në një vend.

 

Deri më sotë kemi realizuar qindra projekte të ndryshme që u punuan për më shumë se 60 klijent nga rajoni dhe bota, projekte që përfshijnë tregun botëror por edhe projekte të vogla personale, arritem të punojm me kompani dhe personazhe të mëdha të rrethinës. Jemi në zgjerim e siper të bashkëpunimeve me kompani të ndryshme vendore e nderkombetare, do vazhdojm edhe me tej të ju shërbejm me kreativitetin tonë.

Parimet tona

Çdo klijent është i veqantë për ne.
Idet e klijentit jan në radhë të parë.
Klijenti nuk duhët të pres më shum nga se është njoftuar.
Besimi i klijetit është nder i madh për ne.

Eksperienca

Kemi më shumë se pesë vite që jemi në shërbim për ju, aty ku kreativiteti ndjen komoditet.
Mëshumë se 500 projekte të përfunduara me perpikmeri,
mbi 60 klijent të kënaqur me shërbimet tona. Projekte vendore e
ndërkombetare e bashkpunime te suksesshme me kompani të mëdha.

Projektet

Disa nga projektet që kemi realizuar

Pizzeria TE RRAHA

Logo me shije...

TV Opoja

Bredimi i një televizioni...

CM Power

Orë për burra!

Together for UEFA EURO 2024

Logo e një kompeticioni

Shërbimet

Disa nga shërbimet që ofrojm ne?

Branding

Një shikim është gjithçka që duhet për të transmetuar një mesazh kyç dhe për të dalluar biznesin tuaj nga konkurrentët.

Web

Jini të gatshëm për platformat online të së nesërmes me një aplikim të internetit që sjell përvojë dhe dizajn të shpejtë të përdoruesve.

Media

Idetë nuk u bënë që të kufizoheshin në letër, ata u bënë të lëviznin, të magjepsnin dhe të nxisnin.

Design

Një produkt i mirë-projektuar nuk është vetëm i lehtë për syrin, por është edhe një armë e fshehtë për rritjen e kufijve tuaj të fitimit.

Ne dimë të punojmë në projekte të mëdha.

Ju ka mbetur ideja në letër!

Nuk po mundë ta realizoni projektin tuaj për shkaqe teknike?

Jemi këtu për të dëgjuar e biseduar rreth çfardo ideje e për ta transformuar atë në realitet.

Blog

Këshilla dhe truke se si të përmirësoni dizajnin tuaj. Informata rreth punës sonë.

Unedoteagjeroj2

Unë do të Agjëroj. Frame më i ri nga Rraha Design

Po afron muaji i madh i Ramazanit dhe të gjithë po bëhen gati që ta presin më së miri ketë muaj, muaji i mëshirës, muaji i shpërblimit dhe i faljes së mëkateve, muaji i natës së Kadrit. Dizajneret e Rraha Design edhe ketë vitë u kujdesen që të sjellin diqka për ju, duke dizajnuar kornizen…

Urime Kosove 1

Urime Kosovë

Pas shum viteve tmerruese që i perjetuam ne gjat kohës së para luftës e dhe pas saj edhe për ne erdhi dita ti gëzohëmi lirisë e pavarësisë. Ishte muaji shkur i vitit 2008 kur e gjith Kosova po festonte pavarësin e sajë, e nga atëher e demi më tani shum shpejt kalun 10 vite, 10…

Review (Vlersimët)

Ju ftojmë ta vlersoni punën tonë.

Vlerësime të dërguara nga klijentët tonë.

Vlerësimi i përgjithshëm

5 nga 5 yje

Kreativitet i lartë

21, 01, 2018

Bashkëpunimi me Rraha Design ishte gjëja më e mire që na ndodhi pikërisht në momentin e duhur, fillimet gjithmonë janë të vështira e i till ishte edhe për ne fillimi me Televizionin Opoja, kishim nevoj për sa më shumë ide e sa më shum kreativitet, cilësi këto që i zotronte kompania e Rraha Design. Ne kërkonim që si televizion i ri të paraqitëshim sa më mirë para shikuesëve tonë të parë andaj logon ua besuam Rraha Design dhe nuk u zhgnjyëm, Logo e prezenton sa më mirë Televizionin e edhe treven tonë të Opojës, tanimë bashkëpunimi me Rraha Design ka arritur nivelet më të larta, ne u kemi besuar për gjdo gjë Promo, Intro, Postera e gjithqka tjetër.

Miran Emini (TV Opoja)

Ide dhe këshilla.

15, 11, 2017

Që nga hera e parë që rash në kontakt me kompanin Rraha Design vrejta se janë shumë të vendosur në punën që bejnë. Shum herë kemi provuar të ndryshojm diqka brenda portalit tonë por kurr nuk e kemi marr një inciativ të till pa u këshilluar me ta, kemi pranuar shumë këshilla e edhe pse ne fillim ato këshilla nuk na pelqenin edhe aq tash e kemi kuptuar se ato këshilla e kan ngritur interesimin për ne. Kompani që i respekton oraret dhe i përkushtohët shum punës.

Kushtrim Guraj (Opoja.net)

Lexoni se qfarë shkruajn klijentët tonë rreth punës dhe bashkëpunimit me ne.

Partnerët dhe Klientët

Partnerët strategjikë me të cilët ne punojmë gjdo ditë

Eksperienc botërore

U shërbejmë më shumë se 60 klijentëve në mbarë botën, fokusi ynë kryesor është transformimi i ides tuaj në realitet, më shumë klijent nga:

  • Kosova
  • Shqipëria
  • Austria
  • Zvicëra